Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepercitroencitroensapcourgetteeigembergroentebouillonknoflookkorianderolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode uitahintomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Salade van pittige kikkererwten & verse groenten

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemalen piment, griekse yoghurt, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, natriumbicarbonaat, olijfolie, radijs, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:

Pittige kikkererwten

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, fijne kristalsuiker, kikkererwten, plantaardige olie en venkelzaad

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Kikkererwten met granaatappelstroop

Ingrediënten:
granaatappel, granaatappelstroop, kikkererwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

tagliatelle met kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vergine olijfolie, kerstomaat, kikkererwten, laurierblaadjes, olijfolie, rode ui, bleekselderij, tagliatelle, rozemarijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

spinazie met kikkererwten

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogd rood spaans pepertje, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffraandraadjes, sherryazijn, spinazie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...