Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, garam masala, groente, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, olie, olijfolie, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: