13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelgnocchiansjovisfiletarbequina olijfoliebasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbloemboterbroodchampignoncitroenganzenleverknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspastapepersjalottruffeluiwalnotenzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Romige paddestoelen met gnocchi of pasta

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddenstoelenstoof met tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, groentebouillonblokje, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, paddenstoelen, bladpeterselie, rode wijn, roomboter, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Tagliatelle met gebakken foie gras

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eendenlever, ganzenlever, gevogelteglace, gezouten boter, olijfolie, tagliatelle, truffel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ziti met noten

Ingrediënten:
brood, broodkruim, knoflook, marjolein, melk, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, pasta, pecannoot, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren