Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, arachideolie, augurk, azijn, bittere sinaasappel, bleekselderij, bloem, boter, bruisend mineraalwater, citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel, peterselie, prei, tomaat, ui, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: