10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: gembergroenteketjap asinketjap maniskippenbouillonkippenvleesknoflookkokosmelkkomkommerkoollaoslente-uilimoenmayonaiseoliepreisjalotstokbroodzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip-dimsum

Ingrediënten:
bimi, hoisinsaus, ingelegde gember, kipfilet, kokosmelk, komkommer, koriander, limoen, paddenstoelen, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamzaad, sojasaus, wittewijnazijn en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Banh mi sandwich met kip

Ingrediënten:
citroengras, gemalen peper, groenten, kip, kippendijen, komkommer, marinade, mayonaise, natuurazijn, rettich, rode chilipeper, sojasaus, stokbrood, suiker, knoflook, gember, verse koriander, vissaus, wortels en zout

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde kip - gai yang

Ingrediënten:
bai pak chee, cognac, gember, groente, kip, knoflook, kokosmelk, kratiem, nam pla, raak pak chee, rijstwijn, sojasaus, thaise vissaus, verse koriander, verse korianderwortel, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Avondmaal uit Eet als een atleet:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
bosui, broccoli, kerriepoeder, ketjap manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, olijfolie, rode peper, sperziebonen, tomaat, wortelen en zilvervliesrijst

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Maïssoep

Ingrediënten:
asperge, groente, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, knolselderij, maïskorrels, maïzena, peulvrucht, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch