66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouillonbroccolicitroensapketjap maniskorianderkruidenkurkumalaosoliepeperrijstrundvleessantensesamoliesojasausspecerijensuikeruivetvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer kari daging sapi

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, daoen salam, djahé, djinten, dunne kokosmelk, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, runderpoulet, sambal oelek, savooiekool, sereh, sperziebonen, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kerrie - gaeng hang lay

Ingrediënten:
citroengras, gapi, garnalenpasta, gele bonensaus, gember, groene chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, ma-kaam piag, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa haeng, rundvlees, ta krai en tamarindesap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Rundvlees met kokos en bonen

Ingrediënten:
bruine bonen, daun katuk, galangal, garnalenpasta, gember, knoflook, kokosvruchtvlees, rawit, rund, salam, sjalot en sukade

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté bali (Saté uit Bali)

Ingrediënten:
asem, djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, salam, santen, sereh, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté sappie (Saté van rundvlees)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, djeroek poeroet, djinten, javaanse suiker, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, sambal oelek, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept rendang volgens Es

Ingrediënten:
djeroek poeroetblaadjes, kemiries, koenjit, kokos, kurkuma, laos, laurierblaadjes, pepertjes, rode lomboks, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, spaanse pepers, knoflook, uien, gember, zaden en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept rendang volgens Es

Ingrediënten:
djeroek poeroetblaadjes, kemiries, koenjit, kokos, kurkuma, laos, laurierblaadjes, pepertjes, rode lomboks, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, spaanse pepers, knoflook, uien, gember, zaden en zout

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Chinees hapje

Ingrediënten:
broccoli, chinese sojasaus, droge sherry, rijst, gember, knoflook, olie, paprika, peper, rundvlees, sperziebonen, varkensvlees en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Five Spice rundvlees

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberpoeder, ui, ketjap, sambal, kruiden, bakolie, rundvlees, serehpoeder, sjalotten, knoflook, trassi en water

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Hollandse rendang

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, citroen, gemberpoeder, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderzaad, kruidnagel, piri-piri, rund, sereh en sjalot

Soort:
stoofgerecht
Haal meer recepten op...