Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Sweet Food Lovin: