291 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereikaneelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierundvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Etli börek

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, boter, kaneel, komijnpoeder, pul biber, rundergehakt, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Boulette voor T'fin pkaila

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Iraakse vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde limoen, gemalen kardemom, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Uevos kon karne - Spaande vleesomeletten

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, kalfsgehakt, lamsgehakt, peper, piment, plantaardige olie, rundergehakt, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Ajji bi lahma - Vleesomeletten

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, kalfsgehakt, lamsgehakt, peper, piment, plantaardige olie, rundergehakt, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Sumaklı köfte

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruimels, ei, komijnpoeder, paprikapoeder, plantaardige olie, rundergehakt, sumak, zout, tomatenpuree, turkse rodepaprikapasta, turkse yoghurt, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in rode paprikasaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, rode paprikasaus, rundergehakt, ui, vers broodkruim, volle melk en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten:
bieslook, tabasco, eieren, mager rundergehakt, nootmuskaat, paneermeel, peper, peper en zout, peterselie, rundergehakt, tabasco, verse peterselie en zout

Haal meer recepten op...