Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, appel, baars, bladpeterselie, brood, brooddeeg, citroensap, dille, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, olijfolie, olijven zonder pit, paneermeel, peper, peterselie, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: