Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan ketjap manis I (Gebakken vis in zoete ketjap)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, ketjap manis, knoflook, laos, sambal en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, ketjap, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflook, laos, limoensap, maïzena, olie, peper, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Beproefd:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keet Smakelijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks: