19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebabymaisbloembroccolicashewnotenchampignoneigemberkipfiletkippendijfiletknoflookkratiemlente-uilichte sojasausmaïskorrelsmaïzenanam plaolieolijfoliepeperrode paprikasesamoliesojasausthaise vissausuivissauswijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip met gember - gai pad khing

Ingrediënten:
champignon, gember, groene paprika, kipfilet, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, rode paprika, suiker, thaise vissaus, verse basilicum en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tofu met groenten - pad pak tow-hoo

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Noedels met broccoli en knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, fijne eiernoedels, knoflook, lichte sojasaus, oestersaus, suiker, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vietnamese shaken beef

Ingrediënten:
biefstuk, citroengras, azijn, suiker, knoflookteen, knoflooktenen, medium dry sherry, oestersaus, sojasaus, suiker, gember, peper, vinaigrette, vlees, waterkers en wijn

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip Cashew gefrituurd in de wok

Ingrediënten:
bosuitjes, cashewnoten, suiker, gedroogde chilipepers, ketjap manis, kippendijfilet, knoflook, oestersaus, sojasaus, tempurabloem, sesamolie, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout