11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbechamelsausbieslookbladerdeegbladpeterseliebloemboterboterdeegbouquet garnicayennepeperchampignoncitroenraspcitroensapcrème fraîcheeiknoflookmelkpeperroomsoezendeegtruffeluivisfondwitte peperzalmzalm uit blikzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zalmsoezen - bigné al salmone

Ingrediënten:
bechamelsaus, gerookte zalm, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, soezen, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / hartige hapjes / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren