kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Involtini di vitello al vino bianco - Kalfsrolletjes met witte wijn

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, olijfolie, pecorino, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau braisées aux champignons - Met champignons en room gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groente, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au piperade - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met piperade

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Veal Cheeks with Tomato Pesto and Orzo - Kalfswang met tomatenpasta en orzo

Ingrediënten:
bananenpeper, boter, kalfswang, knoflook, munt, orzo, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfstong met aan andere saus

Ingrediënten:
azijn, bieslook, bouquet garni, kalfstong, kappertjes, kruidnagel, olie, peperkorrels, prei, selderij, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfstong

Ingrediënten:
basilicum, bouquet garni, groene kruiden, kalfstong, kookvocht van tong, kruidnagel, peperkorrels, prei, selderij, spinazie, ui, water, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Züricher ragoût

Ingrediënten:
boter, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, maïzena, paprikapoeder, ui, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsrollade

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, kalfsrug, parmaham, peper, salie, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Goudbruin gebakken kalfskoteletten

Ingrediënten:
boter, grof grijs zeezout, kalfskotelet, knoflookteen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, runderfond, sjalot, suiker en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfslende met selderij en tonijn

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde tonijn, kalfslende, kappertjes, katsuobushi, laurierblad, neutrale olie, peper, selderijblaadjes, serragghie kappertjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

Ingrediënten:
boter, kalfslap, marsala, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese kalfskoteletten - costolette alla milanese

Ingrediënten:
ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfskotelet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfskoteletten villeroy - costolette alla villeroy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, geklaarde boter, kalfskotelet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Kalbshaxe mit Oliven - Kalfsschenkel met olijven

Ingrediënten:
kalfschenkel, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalotten, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven met pit en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Terrine van pekelvlees en rode biet met pirogi en karwijroom

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, crème fraîche, ei, gelatine, kalfsbouillon, karwijzaad, pekelvlees, rode biet, roomboter, zure room en zuurkool

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Involtini van kalfsvlees

Ingrediënten:
asperge, bel paese, bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, mortadella, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Warme kalfstong in vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, eidooier, kalfstong, kappertjes, knoflook, kropsla, laurier, mosterd, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Kalbsstelze auf eisenkrautrisotto / Kalfsschenkel op risotto met verveine

Ingrediënten:
boter, citroenschil, geklaarde boter, kalfsjus, kalfsschenkel, knoflook, ongepelde sjalot, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, verveinerisotto en zout

Soort:
kalfsvlees