kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Pittige Spaanse balletjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, medjouldadels, nootmuskaat, quinoa, rode chilipeper, rundergehakt, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsfricassee

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsragout op Provençaalse wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, gepelde tomaten, herbes de provence, kalfsstoofvlees, olie, paprika's, peper, uien en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfsfilet met bier en asperges

Ingrediënten:
asperges, bloem, bosui, cayennepeper, citroensap, de koninck bier, dragon, eidooier, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, nieuwe aardappel, nootmuskaat, palmbier, peterselie, prei, raapjes, room, sjalot, water, worteltjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Orloff

Ingrediënten:
basilcum, broodkruim, kalfskotelet, koriander, mornaysaus, soubisepuree en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, geklaarde boter, gerookte ham, kalfskotelet, kalfstong, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, tomaat, tomatencoulis, tomatensaus en truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees met ingekookte bouillon - cotolette al 'comsumate di brodo'

Ingrediënten:
bloem, ei, geklaarde boter, kalfslappen, paneermeel, vleesbouillon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde fricandeau - arrosto di girello

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, pancetta, peper, platte fricandeau, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met tomaten, oregano en kappertjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsoester, kappertjes op azijn, knoflook, oregano, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, witte wijn, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met ham, ansjovis, kappertjes en grappa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, gekookte ham, grappa, kalfsoester, kappertjes op azijn, plantaardige olie, slagroom, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verpakte kalfsscaloppine met asperges en fontina

Ingrediënten:
asperges, bloem, boter, droge marsala, fontina, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsvlees met knoflook, rozemarijn en witte wijn

Ingrediënten:
boter, kalfsrollade, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Ossobuco met groene-druivensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapjes uit Milaan - scaloppina alla milanese

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese kalfskoteletten - costolette alla milanese

Ingrediënten:
ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfskotelet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Salade van kalfshaas - filetto in conza

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, kalfshaas, olijfolie, peper, ui, verse basilicum, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue exotique

Ingrediënten:
dillesaus, gekruide mayonaisesaus, kalfsniertjes, kippenpoulet, mager ossenvlees, mager rundvlees, sauce à la mode de toez, sherry, sterke kippenbouillon, tartarensaus en varkenshaas

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde kalfsoester uit Milaan

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsoester, paneermeel en plantaardige olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Messicana - Gevulde kalfsrolletjes met ham, parmezaanse kaas, nootmuskaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, broodkruim, ei, gekookte ham, kalfsoester, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, varkensgehakt, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsoester met lange-pepersaus en gebakken witlof

Ingrediënten:
boter, bruine kalfsfond, droge rode wijn, gedroogde lange pepers, kalfsoester, knoflook, olie, rode port en witlof

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsniertjes in mosterdsaus met geroosterde pastinaak en bacon

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, grove mosterd, kalfsfond, kalfsnier, olie en sjalot

Soort:
kalfsvlees