kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Involtini di vitello al vino bianco - Kalfsrolletjes met witte wijn

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, olijfolie, pecorino, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

Ingrediënten:
boter, kalfslap, marsala, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Züricher ragoût

Ingrediënten:
boter, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, maïzena, paprikapoeder, ui, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Escalopes de veau à la crème - Gebakken kalfsoesters met champignons en room

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, champignons, droge witte vermouth, droge witte wijn, kalfsoester, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau Provençale - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes op z'n Provencaals

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kappertjes, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Escalopes de veau à l'estragon - Gebakken kalfsoesters met bruine dragonsaus

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, bruine saus, champignons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kalfsoester, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Goudbruin gebakken kalfskoteletten

Ingrediënten:
boter, grof grijs zeezout, kalfskotelet, knoflookteen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, runderfond, sjalot, suiker en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Feuilletons de veau en croûte - Gevuld, gebraden en in deeg gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, briochedeeg, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau bonne femme - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met lardons, ui en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bacon, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, krieltjes, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau dans gratinée au fromage - Met kaas gegratineerde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gruyère, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Ventre de veau a la Saint-Jean d'Angely - Kalfsbuik a la Saint-Jean d'Angely

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, kalfsbuik, kerrie, knoflook, kruidnagel, peper, preiwit, quatre épices, uitjes, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau aux herbes - Met kruiden gesmoorde kalfskoteletten

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, fond, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, olie, peper, room, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau à l'estragon - Kalfskoteletten met bruine dragonsaus

Ingrediënten:
basilicum, bruine dragonsaus, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Qroquetjes - Elisabeth Vrijdag, 1790-1857

Ingrediënten:
beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau braisées aux champignons - Met champignons en room gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groente, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au piperade - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met piperade

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsrollade

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, kalfsrug, parmaham, peper, salie, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quenelles de veau - Kalfsquenelles

Ingrediënten:
kalfsfond, kalfsvlees, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Pochiertse Kalbsfilet mit Frülingsgemüse und Kräutersauce / Gepocheerde kalfsfilet met voorjaarsgroente en kruidensaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dragon, dragonazijn, ei, grof zeezout, kalfsfilet, kervel, olijfolie, peper, peterselie, suiker, voorjaarsgroenten, wortelaftreksel, zout en zuring

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees