kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, kalfsstaart, knoflook, laurier, peper, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Kalfsbuletten mit Egerlingen uns Schafsgarbe - Kalfsgehaktballen met champignons en duizendblad

Ingrediënten:
paddenstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Kalbsfuss mit Oliven-Birnen-Kompott / Kalfspoot met compote van peer en olijf

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Kalbsfuss mit Oliven-Birnen-Kompott - Kalfspoot met compote van peer en olijf

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfslapjes met mosterdsaus

Ingrediënten:
bouillon, kalfslap, mosterd, olie, peper, room, sjalotten, witte wijn en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Kalbsfilet mit Schnipperbohnen / Kalfsfilet met snijbonen uit de stoomoven (Achim Schwekendick)

Ingrediënten:
bonenkruid, fleur de sel, kalfsfilet, laurier, olijfolie, pompoenpitolie, rozemarijn, sjalot, snijbonen en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Im Salzkrust Rosa gegarter Kalbtafelspitz mit Frankurter Grüner Soße / In een zoutkorst rosé gegaarde kalfs-tafelspitz met Frankfurter groerne saus

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Wiener Schnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, casinobrood, ei, geklaarde boter, kalfsschnitzel, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pochiertes Landei auf Kalbszungenragout mit Spitzmorchel-Oliven-Tapenade / Scharrelei op ragout van kalfstong met morieljes-olijventapenade

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Gemüse Special, 30 Rezepte

Snack of tussendoortje uit Gemüse Special, 30 Rezepte:

Grüne Tomaten mit geschabtem Kalbfleisch - Groene tomaten met kalfsvlees

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verpakte kalfsscaloppine met asperges en fontina

Ingrediënten:
asperges, bloem, boter, droge marsala, fontina, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue exotique

Ingrediënten:
dillesaus, gekruide mayonaisesaus, kalfsniertjes, kippenpoulet, mager ossenvlees, mager rundvlees, sauce à la mode de toez, sherry, sterke kippenbouillon, tartarensaus en varkenshaas

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapje à la romana - saltimbocca alla romana

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Ingrediënten:
boter, kalfslap, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde kalfstong met saus van lente-ui en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, groene paprika, groene tabasco, kalfstong, knoflook, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, peterselie, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Salade van kalfshaas - filetto in conza

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, kalfshaas, olijfolie, peper, ui, verse basilicum, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé à la matignon- In de pan gebraden kalfsvlees met dobbelsteentjes groente

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, kalfsvlees, laurier, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, truffel, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau prince Orloff - Met uien en champignons gegratineerd kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, champignons, dikke veloutésaus, gruyère, kalfsvlees, lente-ui, olie, peper, rijst met uien, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gebakken kalfsescalope met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, defrutum, garum, gedroogde ui, honing, kalfsbiefstuk, komijn, lavas, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, selderijzaad, wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Kalfstartaar met tomaat, dillepoeder, rauwe enoki en korenbloemen

Ingrediënten:
brood van gemout rogge, choronsaus, dillepoeder, enoki, kalfssteak, korenbloemen, mayonaise en tomaat

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
kalfsvlees