kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Osso bucco

Ingrediënten:
kalfsschenkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomatenpassata, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfsmedaillon met balsamico - tagliata all'aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, ui en kruiden

Ingrediënten:
basillicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijm, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, uien en kruidenkruidenroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boterschnitzel - butterschnitzel

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsgehakt, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, paneermeel, vleesbouillon, wit kadetje, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gestoofde kalfssukade met sinaasappel en crèmige polenta

Ingrediënten:
champignons, kalfsjus, kalfssukade, knoflook, korianderkorrels, laurier, mosterd, paprika, peper, polenta, rode wijn, sinaasappel, tijm en zoete ui

Keuken:
Nederlands / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Tessiner kalfsvlees

Ingrediënten:
druiven, italiaanse slasaus, kalfslapjes, kalfsleverpastei, knoflookpoeder, olie, sla, vruchtenbrandewijn, walnoten, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gebraden kalfsvlees "Taiwan"

Ingrediënten:
gemberpoeder, kalfsvlees, kwark, mandarijn uit blik, mayonaise, rode paprika uit pot, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, walnoten en zout

Keuken:
Taiwanees
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfsrolletjes "Provence"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, kalfsvlees, kerrie, knoflook, mayonaise, peterselie, rauwe ham, sinaasappel, sla, vinaigrettesaus, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Cordon blue, koud geserveerd

Ingrediënten:
citroensap, cognac, kalfsvlees, peren, roquefort, walnoten en zoete kruidenmosterd

Keuken:
Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfslapjes "Colmar"

Ingrediënten:
asperges uit blik, ganzenleverpastei, kalfslapjes, olie, salie, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vlaamse kalsfricandeau

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen uit blik, kalfsfricandeau, kalsleverpastei, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, paprikapoeder, room, sherry, sla, suiker, ui, vleesbouillon, witte peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött borjúszegy - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bloem, ei, kalfsborst, melk, oud brood, paddenstoelen, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Involtini di vitello - Opgerolde en gevulde kalfslapjes

Ingrediënten:
bloem, ham, kalfslapjes, katenspek, mozzarella, parmezaanse kaas, platte peterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Poitrine de veau, farcie - Gevulde en gesmoorde kalfsborst, warm of koud

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, laurier, maïzena, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui, uitgebeende kalfsborst, varkensspek, vulling voor kalfsborst, waterkers, wijn, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling voor kalfsborst met snijbiet of spinazie met rijst, kalfsvlees en ham

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, gekookte ham, gekookte rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Costoletta alla Milanese - Milanese kalfsschnitzel

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, gekruide bloem, kalfslappen en paneermeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsgebraad met groene kruiden

Ingrediënten:
bieslook, bouillon, kalfsgebraad, peper, peterselie, pimpernel, room, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees