kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met citroen - arrosto al limone

Ingrediënten:
citroen, mager kalfsvlees, olijfolie, peper, platte fricandeau en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfslever met beignet van bloedworst en appel

Ingrediënten:
appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsrouleau gevuld met mortadella en pistache

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kalfsbouillon, kalfsgehakt, knoflook, mortadella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en witbroodkruim

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde kalfstong met saus van lente-ui en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, groene paprika, groene tabasco, kalfstong, knoflook, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, peterselie, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsgehaktbal met kapucijners en piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, dijonmosterd, ei, kalfsbouillon, kalfsgehakt, kapucijners, olie, piccalilly, uien, volle melk en witbrood

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gember-gehaktballetjes met baby-paksoi en peultjes

Ingrediënten:
baby-paksoi, bruine kalfsbouillon, ei, gemberwortel, geroosterde sesamolie, kalfsgehakt, knoflook, korianderblaadjes, panko, peultjes, sojasaus, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Vol-au-vent met ragout van kalfsvlees en portobello

Ingrediënten:
bladerdeeg, blanke kalfsbouillon, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, madeira, olijfolie, portobello en uien

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfswang met geroosterde oerwortels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, granaatappelsiroop, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, korianderzaad, laurier, oerpeen, olie, uien, winterpeen en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfslapjes "Colmar"

Ingrediënten:
asperges uit blik, ganzenleverpastei, kalfslapjes, olie, salie, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling voor kalfsborst met snijbiet of spinazie met rijst, kalfsvlees en ham

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött borjúszegy - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bloem, ei, kalfsborst, melk, oud brood, paddenstoelen, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Poitrine de veau, farcie - Gevulde en gesmoorde kalfsborst, warm of koud

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, laurier, maïzena, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui, uitgebeende kalfsborst, varkensspek, vulling voor kalfsborst, waterkers, wijn, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Zürcher geschnetzeltes

Ingrediënten:
boter, champignon, kalfsschnitzel, meel, room, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zwitsers
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice

Ingrediënten:
bleekselderij, ui, uitgebeende kalfsborst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Ingrediënten:
boter, brunoise, foie gras en bloc uit blik, geklaarde boter, kalfsfond, kalfsnoisettes, kalfsribkotelet, madeira sercial, marinade van cognac en truffels, runderbouillon, runderfond, truffel, varkensnet en vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau Mentonnaise - Frikadellen met tonijn en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovispuree, basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijmsaus, tomaten, tonijn uit blik, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Provençaals / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Dana eti - Kalfsvlees

Ingrediënten:
groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau Sylvie - Met ham en kaas gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, laurier, madeira, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 7

Ingrediënten:
ei, kalfsleverpastei en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ossobuco - Gesmoorde kalfsschenkel met wijn, tomaten, citroen en sinaasappel

Ingrediënten:
basilicum, bloem, citroenschil, dragon, droge witte wijn, kalfsfond, kalfsschenkel, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, oregano, peper, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Koe of kalf met prei of kweepeer of ui of taro

Ingrediënten:
garum, knoflook, kweepeer, laser, olie, peper, prei, sudderlappen, taro en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Frikadellen met saus naar keuze

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, coulis de tomates à la provençale, droge witte wijn, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, sauce brune à lestragon, sauce brune aux fines herbes, sauce duxelles, sauce madère, sauce robert, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zoetzure tong - lingua in dolceforte

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfstong, olijfolie, pijnboompitten, pure chocolade, suiker, sultana's, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees