kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Vol-au-vent met ragout van kalfsvlees en portobello

Ingrediënten:
bladerdeeg, blanke kalfsbouillon, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, madeira, olijfolie, portobello en uien

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfswang met geroosterde oerwortels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, granaatappelsiroop, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, korianderzaad, laurier, oerpeen, olie, uien, winterpeen en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsgehaktbal met kapucijners en piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, dijonmosterd, ei, kalfsbouillon, kalfsgehakt, kapucijners, olie, piccalilly, uien, volle melk en witbrood

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gember-gehaktballetjes met baby-paksoi en peultjes

Ingrediënten:
baby-paksoi, bruine kalfsbouillon, ei, gemberwortel, geroosterde sesamolie, kalfsgehakt, knoflook, korianderblaadjes, panko, peultjes, sojasaus, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfslever met beignet van bloedworst en appel

Ingrediënten:
appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsrouleau gevuld met mortadella en pistache

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kalfsbouillon, kalfsgehakt, knoflook, mortadella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en witbroodkruim

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Ingrediënten:
boter, kalfslap, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees uit Bologna - cotolette alla bolognese

Ingrediënten:
boter, ei, geklaarde boter, grana padano, kalfslap, paneermeel, peper, rauwe ham, vleesbouillon, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met champignons - scaloppine ai funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, kalfsoester, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsborst omringd met uitjes en pastinaak

Ingrediënten:
broodkruim, ei, kalfsborst, kalfsfond, kalfsgehakt, kappertjes, knoflook, olijfolie, pancetta, pastinaken, peper, peterselie, room, salie, sjalot, tijmblaadjes, witte wijn, zilverui en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsgebraad met groene kruiden

Ingrediënten:
bieslook, bouillon, kalfsgebraad, peper, peterselie, pimpernel, room, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsrollade

Ingrediënten:
basilicum, kalfsgebraad, knoflook, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui, vetstof, witte wijn, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met citroen - arrosto al limone

Ingrediënten:
citroen, mager kalfsvlees, olijfolie, peper, platte fricandeau en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsgebraad in deegkorst

Ingrediënten:
bladerdeeg, champignons, ei, kalfsgebraad, leverpastei, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Orloffgebraad

Ingrediënten:
gekookte ham, kaas, kalfsgebraad, marjolein, peper, room, rozemarijn, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau champvallon, gratinées - Met aardappelen gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
aardappelen, boter, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, lardons, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce Robert - Kalfskoteletten met bruine saus met mosterd en uien

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sauce robert, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsborst met artisjokbodems - spinacino ai carciofi

Ingrediënten:
artisjokbodem, boter, citroensap, ei, gehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, uitgebeende kalfsborst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ossobuco - Gestoofde kalfsschenkel uit Milaan

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gremolada, kalfsschenkel, knoflook, laurier, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, runderfond, tijm, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met mozzarella

Ingrediënten:
boter, kalfsoester, mozzarella, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Rollade van kalfsborst met pancetta

Ingrediënten:
boter, kalfsborst, knoflook, pancetta, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met marsala

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met grapefruit - scaloppine al pompelmo

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, grapefruit, grapefruitsap, kalfsoester, peper, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees