kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Osso bucco

Ingrediënten:
kalfsschenkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomatenpassata, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met marsala - piccata la marsala

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde kalfsborst - petto arrosto

Ingrediënten:
boter, droge marsala, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, uitgebeende kalfsborst, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce tomate - Kalfskoteletten met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met citroen - piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kalfsoester, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Involtini di vitello - Opgerolde en gevulde kalfslapjes

Ingrediënten:
bloem, ham, kalfslapjes, katenspek, mozzarella, parmezaanse kaas, bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met mosterd - scaloppine alla senape

Ingrediënten:
bloem, boter, dijonmosterd, kalfsoester, olijfolie, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfswangen met gremolata

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, brood, bruine fond, citroenzest, kalfswangen, knoflook, knoflookchips, krulpeterselie, peper, rode bietensap, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde wijnbladeren - fagottini di foglie di vite

Ingrediënten:
boter, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, rauwe ham, ui, wijnbladeren en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, ui en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijm, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, uien en kruidenkruidenroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossobuco à la Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, knoflook, opgelegde tomaten, peper, salie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfsmedaillon met balsamico - tagliata all'aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boterschnitzel - butterschnitzel

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsgehakt, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, paneermeel, vleesbouillon, wit kadetje, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Zürcher geschnetzeltes

Ingrediënten:
boter, champignon, kalfsschnitzel, meel, room, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zwitsers
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Ingrediënten:
boter, brunoise, foie gras en bloc uit blik, geklaarde boter, kalfsfond, kalfsnoisettes, kalfsribkotelet, madeira sercial, marinade van cognac en truffels, runderbouillon, runderfond, truffel, varkensnet en vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau Mentonnaise - Frikadellen met tonijn en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovispuree, basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijmsaus, tomaten, tonijn uit blik, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Provençaals / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Kiymali sarma - Gevulde wijnbladeren met gehakt

Ingrediënten:
citroensap, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, munt, olijfolie, peterselie, rijst, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Dana eti - Kalfsvlees

Ingrediënten:
groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Truffelkroketten van Johannes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 7

Ingrediënten:
ei, kalfsleverpastei en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees