kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Kalbshaxe mit Oliven - Kalfsschenkel met olijven

Ingrediënten:
kalfschenkel, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalotten, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven met pit en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfskoteletten villeroy - costolette alla villeroy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, geklaarde boter, kalfskotelet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese kalfskoteletten - costolette alla milanese

Ingrediënten:
ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfskotelet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Terrine van pekelvlees en rode biet met pirogi en karwijroom

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, crème fraîche, ei, gelatine, kalfsbouillon, karwijzaad, pekelvlees, rode biet, roomboter, zure room en zuurkool

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Involtini van kalfsvlees

Ingrediënten:
asperge, bel paese, bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, mortadella, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsknoopjes - fettine annodate

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsschnitzel, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Warme kalfstong in vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, eidooier, kalfstong, kappertjes, knoflook, kropsla, laurier, mosterd, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Kalfssukade met twee sauzen

Ingrediënten:
amandel-paprikasaus, bagnet vert, kalfssukade, olijfolie, peper en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette met worteltjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, mager kalfsvlees, muscatel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Kalbsstelze auf eisenkrautrisotto / Kalfsschenkel op risotto met verveine

Ingrediënten:
boter, citroenschil, geklaarde boter, kalfsjus, kalfsschenkel, knoflook, ongepelde sjalot, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, verveinerisotto en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Bistecca di vitella di latte all'aceto balsamico tradizionale - Kalfsbiefstuk met aceto balsamico tradizionale

Ingrediënten:
aceto balsamico tradizionale, boter, kalfsmedaillon en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Cotolette alla milanese - Gepaneerde kalfskarbonaden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, kalfskoteletten, oud witbrood, paneermeel en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse gevulde kalfsborst met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde kalfsborst met boekweit en paddenstoelenvulling

Ingrediënten:
kalfsborst, kasha, kippenbouillon, knoflook, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse gevulde kalfsborst met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice

Ingrediënten:
bleekselderij, ui, uitgebeende kalfsborst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroensap, kalfsschnitzels en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoester alla pizzaiola - scaloppine alla pizzaiola

Ingrediënten:
bloem, boter, groene olijven, kalfsoester, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Carrè di mucchino - Kalfsgebraad uit de oven

Ingrediënten:
kalfscarré met bot, knoflook, olijfolie, rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au piperade - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met piperade

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees