kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Involtini di vitello al vino bianco - Kalfsrolletjes met witte wijn

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, olijfolie, pecorino, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Qroquetjes - Elisabeth Vrijdag, 1790-1857

Ingrediënten:
beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfstong met aan andere saus

Ingrediënten:
azijn, bieslook, bouquet garni, kalfstong, kappertjes, kruidnagel, olie, peperkorrels, prei, selderij, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfstong

Ingrediënten:
basilicum, bouquet garni, groene kruiden, kalfstong, kookvocht van tong, kruidnagel, peperkorrels, prei, selderij, spinazie, ui, water, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau à la crème - Kalfskoteletten met champignon-roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, champignon-roomsaus, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsrolletjes gevuld met spinazie, artisjok en mozzarella

Ingrediënten:
artisjokbodem, bladspinazie, bloem, boter, bruine kalfsbouillon, citroensap, droge witte wijn, kalfskotelet, knoflook, marsala, mozzarella, nootmuskaat en olijfolie

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, kalfsjus en kalfskotelet

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau aux herbes - Met kruiden gesmoorde kalfskoteletten

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, fond, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, olie, peper, room, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau à l'estragon - Kalfskoteletten met bruine dragonsaus

Ingrediënten:
basilicum, bruine dragonsaus, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

Ingrediënten:
boter, kalfslap, marsala, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Züricher ragoût

Ingrediënten:
boter, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, maïzena, paprikapoeder, ui, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verpakte kalfsscaloppine met asperges en fontina

Ingrediënten:
asperges, bloem, boter, droge marsala, fontina, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau braisées aux champignons - Met champignons en room gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groente, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au piperade - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met piperade

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfslende met selderij en tonijn

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde tonijn, kalfslende, kappertjes, katsuobushi, laurierblad, neutrale olie, peper, selderijblaadjes, serragghie kappertjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Gepaneerde kalfsschnitzels met een salade van rucola, tomaat, citroen en parmezaan

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, kalfsschnitzel, kerstomaat, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper en zout en rucola

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gebakken kalfsescalope met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, defrutum, garum, gedroogde ui, honing, kalfsbiefstuk, komijn, lavas, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, selderijzaad, wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé à la matignon- In de pan gebraden kalfsvlees met dobbelsteentjes groente

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, kalfsvlees, laurier, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, truffel, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau prince Orloff - Met uien en champignons gegratineerd kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, champignons, dikke veloutésaus, gruyère, kalfsvlees, lente-ui, olie, peper, rijst met uien, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Petchah - Kalfspootgelei

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfspootjes, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees