kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce tomate - Kalfskoteletten met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Osso bucco

Ingrediënten:
kalfsschenkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomatenpassata, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met citroen - piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kalfsoester, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde kalfsborst - petto arrosto

Ingrediënten:
boter, droge marsala, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, uitgebeende kalfsborst, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met marsala - piccata la marsala

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met mosterd - scaloppine alla senape

Ingrediënten:
bloem, boter, dijonmosterd, kalfsoester, olijfolie, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde wijnbladeren - fagottini di foglie di vite

Ingrediënten:
boter, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, rauwe ham, ui, wijnbladeren en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boterschnitzel - butterschnitzel

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsgehakt, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, paneermeel, vleesbouillon, wit kadetje, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfswangen met gremolata

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, brood, bruine fond, citroenzest, kalfswangen, knoflook, knoflookchips, krulpeterselie, peper, rode bietensap, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Involtini di vitello - Opgerolde en gevulde kalfslapjes

Ingrediënten:
bloem, ham, kalfslapjes, katenspek, mozzarella, parmezaanse kaas, bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, ui en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijm, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la Niçoise - Frikadellen met tomaten, uien en kruidenkruidenroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfsmedaillon met balsamico - tagliata all'aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, kalfsmedaillon, knoflook, peper, rozemarijn, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Poitrine de veau, farcie - Gevulde en gesmoorde kalfsborst, warm of koud

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, laurier, maïzena, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui, uitgebeende kalfsborst, varkensspek, vulling voor kalfsborst, waterkers, wijn, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling voor kalfsborst met snijbiet of spinazie met rijst, kalfsvlees en ham

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Ingrediënten:
jeneverbessen, kalfsstaartstuk, knolselderij, kurkuma-mosterdsaus, laurier, olie, prei, spinazie, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfsworst met peterselie-preicoulis en peperkoek

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, graanmosterd, groentebouillon, jonge spinazie, kalfsworstjes, knoflook, knoflookolie, peper, peperkoek, prei en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met citroen - arrosto al limone

Ingrediënten:
citroen, mager kalfsvlees, olijfolie, peper, platte fricandeau en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Orloffgebraad

Ingrediënten:
gekookte ham, kaas, kalfsgebraad, marjolein, peper, room, rozemarijn, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees