kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in jouw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ossobuco - Gestoofde kalfsschenkel uit Milaan

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gremolada, kalfsschenkel, knoflook, laurier, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, runderfond, tijm, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met marsala

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met citroen - arrosto al limone

Ingrediënten:
citroen, mager kalfsvlees, olijfolie, peper, platte fricandeau en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Rollade van kalfsborst met pancetta

Ingrediënten:
boter, kalfsborst, knoflook, pancetta, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden kalfsborst

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kalfsborst met bot, knoflook, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Orloffgebraad

Ingrediënten:
gekookte ham, kaas, kalfsgebraad, marjolein, peper, room, rozemarijn, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met mozzarella

Ingrediënten:
boter, kalfsoester, mozzarella, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsgebraad met groene kruiden

Ingrediënten:
bieslook, bouillon, kalfsgebraad, peper, peterselie, pimpernel, room, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met marsala en room

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, plantaardige olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte

Ingrediënten:
bloem ei, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees uit Bologna - cotolette alla bolognese

Ingrediënten:
boter, ei, geklaarde boter, grana padano, kalfslap, paneermeel, peper, rauwe ham, vleesbouillon, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Ingrediënten:
boter, kalfslap, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsrollade met een vulling van spinazie en prosciutto

Ingrediënten:
boter, kalfslende, pancetta, plantaardige olie, rauwe ham, slagroom, spinazie, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsrolletjes met pancetta en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
boter, kalfsoester, pancetta, parmezaanse kaas, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice

Ingrediënten:
bleekselderij, ui, uitgebeende kalfsborst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Messicana - Gevulde kalfsrolletjes met ham, parmezaanse kaas, nootmuskaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, broodkruim, ei, gekookte ham, kalfsoester, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, varkensgehakt, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsvlees met knoflook, rozemarijn en witte wijn

Ingrediënten:
boter, kalfsrollade, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linten kalfsvlees - 'fettucine' di carne

Ingrediënten:
boter, kalfslap, marsala, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde fricandeau - arrosto di girello

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, pancetta, peper, platte fricandeau, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfskotelet met bloemkool-kikkererwtenpuree en kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroensap, currypasta, kalfsbouillon, kalfskoteletten, kerrie, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, kurkuma, olie, sjalot en slagroom

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Qroquetjes - Elisabeth Vrijdag, 1790-1857

Ingrediënten:
beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsragout op Provençaalse wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, gepelde tomaten, herbes de provence, kalfsstoofvlees, olie, paprika's, peper, uien en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsfricassee

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees