Indiaas

Zoek naar Indiaas in jouw eigen kookboeken

Indiaas koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Citroenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, curryblaadjes, koriander, mosterdzaad, urad dhal en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kofta kari - Gehakt met kerriesaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilipeper, foelie, gember, kardemom, kerriesaus, knoflook, lamsgehakt, munt, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Twee maal gebakken aardappel met kruidige Indiaase tomatensaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, kruidige indiase tomatensaus, melk en olijfolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Korma - Lamsvlees gegaard in yoghurt

Ingrediënten:
amandel, boter, bulgaarse yoghurt, cayennepeper, gember, ghee, kardemom, knoflook, koffieroom, koriander, korianderzaad, lamsbout, saffraan, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Meen molee - Kabeljauw-curry met kokosmelk

Ingrediënten:
boter, chilipeper, citroensap, gember, ghee, kabeljauwmoten, kokosmelk, kurkuma, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / vis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tandoori murghi - Tandoori kip

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gember, kip, knoflook, korianderzaad, kummelzaad, paprikapoeder, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Rijst voor biryani

Ingrediënten:
basmatirijst, doperwten, garam masala, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, koriander, kruidnagel, rode chilipepers en saffraandraadjes

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Recept uit Elseviers culinaire atlas:

Garam masala

Ingrediënten:
groene kardemompeulen, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagelpoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kip Biryani

Ingrediënten:
chilipoeder, garam masala, geelwortelpoeder, gember, kippendijen, kippendrumsticks, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, plantaardige olie, rijst voor kip biryani, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in curry

Ingrediënten:
gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, medium hete currypasta, slagroom, tomatenblokjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Quinoa met wortel en limoen

Ingrediënten:
gemberpoeder, granaatappelpitten, groentebouillon, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, quinoa, wortel, yoghurt, zeezout en zongedroogde tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Soweeta - Tarwe met vlees

Ingrediënten:
geklaarde boter, gemalen korianderzaad, gemberwortel, hele tarwekorrels, mager lamsvlees, melk, rode chilipepers, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / lamsvlees
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Pineapple Coriander Smoothie

Ingrediënten:
ananas, avocado, boerenkool, gemberwortel, ijsblokjes, kokosolie, kokoswater, koriander, limoen en spinazie

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Quinoa Salad

Ingrediënten:
appel, gedroogde abrikoos, gedroogde cranberries, limoen, mango, munt, olijfolie, pistachenoten, quinoa en zeezout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Ginger Fizz Cooler

Ingrediënten:
sodawater, gembersiroop, gemberwortel, groene ijsthee, ijsblokjes, limoen, munt en rode peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Pineapple Coconut Cooler

Ingrediënten:
ananas, ananassap, gembersiroop, ijsblokjes, kokoswater, limoen, munt en spuitwater

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Spiced Coffee

Ingrediënten:
chai masala, espresso en melk

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Mulled Wine

Ingrediënten:
agavesiroop, cranberrysap, gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeul, kruidnagel, limoen, rode wijn, sinaasappel, steranijs, vanillestokje en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Carrot Juice With Chili

Ingrediënten:
gemberwortel, limoensap, rode peper, sinaasappelsap en wortelsap

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Raw Cacao Milk

Ingrediënten:
agavesiroop, chai masala, chilipoeder, melk, rauwe cacaopoeder en vanillestokje

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Raw Coconut Chia Kheer

Ingrediënten:
agavesiroop, chiazaad, kardemompoeder, kokosmelk, kokosrasp, rozenwater en vanillestokje

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Raw Cacao Pistachio Balls

Ingrediënten:
dadel, gedroogde abrikoos, gedroogde mango, kokosolie, kokosrasp, pistache en rauwe cacaopoeder

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Mango Chili Cooler

Ingrediënten:
gembersiroop, ijsblokjes, limoen, mango, munt, rode peper en spuitwater

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Pomegranate Cumin Smoothie

Ingrediënten:
appelsap, gemberwortel, granaatappel, komijnzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Paneer-bietensalade

Ingrediënten:
bieten, citroensap, dille, gemberpoeder, hazelnoten, koolzaadolie, mierikswortelsaus, paneer, vloeibare honing, waterkers, yoghurt, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch