Indiaas

Zoek naar Indiaas in jouw eigen kookboeken

Indiaas koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Citroenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, curryblaadjes, koriander, mosterdzaad, urad dhal en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Chicken tikka masala

Ingrediënten:
amandel, citroen, garam masala, gember, gemberwortel, kip, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, kruidenagel, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, spaanse peper, tomaat in blik, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

In pakora gefrituurde groente met ranchdressing met kerrie

Ingrediënten:
frituurolie, groente, pakora en ranchdressing met kerrie

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Pittig mengsel voor tamarinderijst

Ingrediënten:
arhar dal, chana dal, curryblaadjes, gedroogde tamarinde, groene peper, pinda's, rode peper, sesamzaad, toor dal, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Currybladpoeder

Ingrediënten:
curryblaadjes, gedroogde rode peper, tamarinde, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Bhruchi-currypoeder

Ingrediënten:
chana dal, gedroogde rode goa-peper, gemalen foelie, gemalen kurkuma, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, maanzaad, nootmuskaat, witte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Linzen-specerijenpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gedroogde rode peper, moong dal en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Korianderbladpoeder

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, korianderblaadjes, tamarinde, urad dhal en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

gebakken-uienpasta

Ingrediënten:
arachideolie, natuuryoghurt en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Paneer

Ingrediënten:
citroensap en melk

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Chhena

Ingrediënten:
volle melk en witte wijnazijn

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gekookte-uienpasta

Ingrediënten:
laurier, ui en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Knoflookpasta

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Kokosnootpasta

Ingrediënten:
kokosnoot

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gemberpasta

Ingrediënten:
gember

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse kaas met chilipepers

Ingrediënten:
boter, cashews, druivenpittenolie, garam masala, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïsolie, mozzarella, paneer, pinda's, queso fresco, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met sla

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, friséesla, gember, japanse mosterdsla, kikkererwten, kokosmelk, koriander, mesclun, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala uit Kasjmir

Ingrediënten:
anijszaad, fenegriekzaad, gemalen foelie, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, laurier, nootmuskaat en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Currybladchutney

Ingrediënten:
curryblaadjes, gember, groene peper, knoflookpoeder, kokosnoot, limoensap, mosterdzaad, sesamzaad, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Bietenchutney

Ingrediënten:
asafoetida, biet, chana dal, gedroogde rode peper, groene peper, kokosnoot, koriander, mosterdzaad, tamarinde-extract, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Yoghurtchutney

Ingrediënten:
chana dal, curryblaadjes, gedroogde rode peper, gember, groene peper, kokosnoot, limoensap, mosterdzaad, natuuryoghurt, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Ingemaakte Indiase pruimen

Ingrediënten:
chilipoeder, indiase pruimen, kurkuma, mosterdolie, paanch phoren, pruimen, rietsuikermelasse en suiker

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Muntchutney

Ingrediënten:
groene peper, knoflook, koriander, munt, tamarinde-extract en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij malai köfte

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, chilipoeder, fijne kristalsuiker, garam masala, gember, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, maanzaad, plantaardige olie, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pikante Indiase tomatensaus

Ingrediënten:
boter, chilipeper, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, mosterdzaad, neutrale olie, peper, room, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch