Indiaas

Zoek naar Indiaas in jouw eigen kookboeken

Indiaas koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Citroenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, curryblaadjes, koriander, mosterdzaad, urad dhal en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met gekruide tomatensaus

Ingrediënten:
channa dal, druivenpittenolie, gekruide tomatensaus, gemalen masoorlinzen, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met gesauteerde aubergine

Ingrediënten:
channa dal, druivenpittenolie, gemalen masoorlinzen, gesauteerde aubergine, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met spinazie met verse kaas en yoghurt

Ingrediënten:
channa dal, druivenpittenolie, gemalen masoorlinzen, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, spinazie met verse kaas en yoghurt, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met Dal

Ingrediënten:
channa dal, dal, druivenpittenolie, gemalen masoorlinzen, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
channa dal, druivenpittenolie, gemalen masoorlinzen, gemengde groente met olijfolie, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken verse kaas met gesmoorde prei

Ingrediënten:
channa dal, druivenpittenolie, gemalen masoorlinzen, gesmoorde prei, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Chickpea Salad

Ingrediënten:
agavesiroop, cherrytomaatjes, extra vierge olijfolie, gemberwortel, kikkererwten, komijnzaad, koriander, limoen, rode paprika, rode ui en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gebakken linzensamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, garam masala, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, neutrale olie, peper, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

KOFTA

Ingrediënten:
beschuit, chapati, chilipoeder, gemberwortel, groene peper, knoflook, koriander, korianderpoeder, kurkuma, mager rundergehakt, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dal van mungbonen met appels, kokos en munt

Ingrediënten:
duivenerwten, gemberwortel, groene appel, kikkererwt, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, lente ui, limoensap, mungbonen, munt, peper, rietsuiker, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwten in eigen vocht met tahin

Ingrediënten:
chiabatta, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, stokbrood, tahin en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Indiase viscurry

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Recept uit Spice Wise Too:

Kofta masala kerriepoeder

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Kofta masala gehaktballetjes

Keuken:
Indiaas
Soort:
varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Vindaloo van varkensvlees

Keuken:
Indiaas
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemengde dal van hele bonen met walnoten

Ingrediënten:
adukibonen, arachideolie, boter, garam masala, kerriepoeder, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, walnoten, witte bonen, yoghurt, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinazie met verse kaas en yoghurt

Ingrediënten:
bloem, feta, garam masala, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, mozzarella, olijfolie, spinazie, verse kaas, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappel Bombay

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, garam masala, gemalen komijn, gember, koriander, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Shami kebabs van rode biet

Ingrediënten:
citroen, ei, garam masala, gember, groene peper, kikkererwtenmeel, knoflook, koriander, panir, rode biet en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Indiase steak

Ingrediënten:
biefstuk, citroen, jalfrezipasta en koriander

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Momo's uit Darjeeling met chilisaus

Ingrediënten:
bosui, chilivlokken, donkere sojasaus, gember, knoflook, panir, rijstazijn, suiker, tarwebloem, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India

Snack of tussendoortje uit Puur India:

Bombaynoten voor de koningin

Ingrediënten:
chilipoeder, garam masala, ingredientgemengde noten, kikkererwtenmeel, kurkumapoeder, suiker en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Samosa's met kastanjechampions en walnoten

Ingrediënten:
boter, filodeeg, gember, groene peper, kastanjechampignon, knoflook, komijnzaad, nigellazaad, ui, walnoten, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Samosa's met prei, doperwten en munt

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, citroen, doperwten, filodeeg, garam masala, gember, komijnzaad, kurkumapoeder, munt, prei, rode ui, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch