Spaans

Zoek naar Spaans in jouw eigen kookboeken

Spaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Superlekkere spaanse gebraden kip

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, citroen, ei, kip, knoflook en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook

Ingrediënten:
aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Albóndigas con salsa de tomate y aceitunas de Aragón - Gehaktballetjes met tomatensaus en zwarte olijven

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, knoflook, melk, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt, witbrood, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Buñuelos de queso de cabra con miel y almendras - Geitenkaasbeignets met honing en amandelen

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gezouten marcona amandelen, monte enebro geitenkaas, munt, oranjebloesemhoning, panko en plantaardige olie

Keuken:
Spaans
Soort:
beignets
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Basisrecept uit Brindisa:

Sofrito de tomate - Tomaten-uienpuree

Ingrediënten:
olijfolie, suiker, tomaten, zeezout en zoete witte ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Mojo verde con pimiento y cilantro - Groene koriandermojo

Ingrediënten:
gemalen komijnzaad, groene chilipeper, groene paprika, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Melocotón cara,elizado con helado de manchego - Gekarameliseerde perzik met manchego-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagels, manchego-ijs en perzik

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Basisrecept uit Brindisa:

Caldo de pollo - Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, kippenvleugels, laurier, prei, ui en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Gazpachosaus

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene tabasco, knoflook, koriandergroen, minikomkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Sangria-yoghurtsaus

Ingrediënten:
magere yoghurt, sangria, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Courgette met piementos de padron

Ingrediënten:
citroensap, courgette, groene olijven, halloumi, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pimientos de padrón, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Guiso de pollo con albóndigas - Gesmoorde kip met gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappels, bruine amandelen, drumsticks, gehakt, kippenbouillon, kippendij, kippenvleugels, knoflook, nora-paprika, peterselie en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Revueltos con ajetes - Roerei met knoflookscheuten

Ingrediënten:
ei, knoflookscheuten, olijfolie, peterselie, prei en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / nagerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Salzzitronen-Creme mit Kirschen-Rosenwasser-Sorbet / Crème van zoute citroenen met kersen-rozenwatersorbet

Ingrediënten:
fruit

Keuken:
Spaans
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

sinaasappel-avocadosalade met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, avocado, citroensap, gemalen zwarte peper, olijfolie extra vergine, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Datteln mit Sobrasada-Füllung / Dadels gevuld met sobrasada

Ingrediënten:
worst

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Pimientos de Padròn / Pimientos de Padròn

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
groente / boter en olie
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Pruimen met roquefort, rozijnen en pijnboompitten - ciruelas rellenas de roquefort, pasas y piñones

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, koffieroom, málagawijn, pijnboompitten, roquefort en rozijnen

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Eenvoudig gefrituurde inktvisringen

Ingrediënten:
bloem, citroen, pijlinktvis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Champignontartelettes - tartaletas de champiñones

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kerrie, melk, tartelettes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Dadelrolletjes met spek - pinchos de dätiles y bacon fritos

Ingrediënten:
arachideolie, buikspek en dadel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pata Negra mit Erbsen, Minze und Holzkohle-Öl / Pata negra met doperwten, munt en houtskoololie

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Gebackener Ziegenkäse - Gebakken geitenkaas

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
kruiden / kaas
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Spiesse mit Gambas und Kaninchen - Spies met gamba's en konijn

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
wild / schaal- en schelpdieren