Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Duiffilet op krentenwegge
- Ingrediënten:
- appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Rommelkruid wordt beschouwd als specerijen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rommelkruid in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rommelkruid:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12: