Ganache van praline

Zoek naar ganache van praline in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganache van praline in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ganache van praline recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganache van praline:

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Vallend blad

Ingrediënten:
atsinacress, chocolade herfstblad decoratie, crumble van hazelnoot, ganache van praline, hazelnoot in de schil, mousse van mascarpone, pannenkoeken, plakje van pure chocolade en witte spuitchocolade

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Bij de koffie uit Toprecepten voor de sifon:

Biscuitcookies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, halfvolle melk, hazelnoten, praline en pure chocoladeparels

Soort:
schuim/mousse/gelei / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelen, banketbakkersroom, boter, eidooier, poedersuiker, praline en soezenbeslag

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Koffiemousse

Ingrediënten:
amandelen, eierdooier, eiwit, instantkoffie, kristalsuiker, maïzena, melk, praline en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananentuiles

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, melk, pralinepasta, valrhona, 60% cacao en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker