Recept uit De Shanghai-keuken:
Tang cu pao jiang - Zoetzure ingelegde gember
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, gemberwortel, rode chinese azijn en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Alternatieve naam: rode chinese azijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode chinese azijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode chinese azijn:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit Dit is geen kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Wateetons:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis: