Inmaakvocht van piquillopaprika

Inmaakvocht van piquillopaprika wordt beschouwd als piquillopaprika.

Zoek naar inmaakvocht van piquillopaprika in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met inmaakvocht van piquillopaprika in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste inmaakvocht van piquillopaprika recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient inmaakvocht van piquillopaprika:

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Dressing met piquillopaprika

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, fino sherry, inmaakvocht van piquillopaprika, knoflook, piquillopaprika uit pot en tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Snoekterinne

Ingrediënten:
ei, groene kool, kardemom, piquillopaprika, slagroom en snoek

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

harissa

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

harissa

Ingrediënten:
gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree, zout en zwart komijnzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Piquillopaprika met manchego

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, manchego, olijfolie, piquillopaprika en toast

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Harissa van piquilopeper

Ingrediënten:
chilipeper, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, komijn, korianderblaadjes, korianderzaad, limoensap, limoenschil, olijfolie, piquillopaprika, steranijs en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan