Koreaanse rode peperpasta

Koreaanse rode peperpasta wordt beschouwd als chilipeperpasta.

Zoek naar koreaanse rode peperpasta in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met koreaanse rode peperpasta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste koreaanse rode peperpasta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient koreaanse rode peperpasta:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Andy Sewell, Gastón Acurio, Pochi Caceres en Studio Chehade - Peru - Hét kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peru - Hét kookboek:

Pikante zeevruchtenschotel

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brood, chilipeperpasta, coquille, ei, garnaal, inktvis, knoflook, komijn, melk, noten, octopus, oregano, peper, pisco, tomaat, ui, zeeslak en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Lente-ui, gegrild

Ingrediënten:
koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, lente-ui, ponzusaus, tahin-sojasaus en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine, gegrild

Ingrediënten:
aubergine, basilicumdipsaus, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, japanse 7-kruidenmix, kerrie, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, notige misosaus en pindasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine met ponzusaus

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, ponzusaus, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine met pesto

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, pesto, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen, gegrild

Ingrediënten:
eenvoudige misodipsaus, knoflook, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenolie, portobello, rustieke pijnappelpittensaus, shiitake, vinaigrette en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente