De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap
Een boek van Mirthe van der Schoot en Sang-Ah Yoo
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De bijbel van de Koreaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Van pikante aubergine tot rijstcakes in rode saus en kimchipannenkoek - Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.