Licor 43

Licor 43 wordt beschouwd als kruidenlikeur.

Zoek naar licor 43 in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met licor 43 in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste licor 43 recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient licor 43:

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken / aperitief / cocktails uit Cocina Nueva:

Cavacocktail

Ingrediënten:
cava, licor 43, sinaasappelschil en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Compote van rood fruit

Ingrediënten:
citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Bevroren walnotenturron met koffiesiroop

Ingrediënten:
ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Dit is geen kookboek:

Sangria

Ingrediënten:
kaneelstokje, licor 43, limoen, munt, rode wijn, suiker en zomerfruit

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Tipsy-gipsy-trifle

Ingrediënten:
cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Glazuur, wit

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, kleurstof, likeur en poedersuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote