Curryblaadjes

Alternatieve namen: curryblad en kerrieblad.

Zoek naar curryblaadjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met curryblaadjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste curryblaadjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient curryblaadjes:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Currypulver - Kerriepoeder

Ingrediënten:
gedroogde curryblaadjes, gedroogde piri piri pepers, gemberpoeder, kaneelstokje, kardamompeulen, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel en kurkuma

Keuken:
Indiaas / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kerriepoeder

Ingrediënten:
citroengras, curryblaadjes, kaneelstokje, kardemompeul, komijnzaad, korianderpoeder, kruidnagel, kurkumapoeder, rauwe rijst, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Currybladpoeder

Ingrediënten:
curryblaadjes, gedroogde rode peper, tamarinde, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Tom kha kai van vis (Tom yam pla)

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, djeroek poeroet, kerrieblad, kokosmelk, kurkuma, nuoc mam, palmsuiker, rode currypasta, saffraandraadjes en visbouillon

Soort:
bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Tom kha kai van gevogelte

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, djeroek poeroet, galangawortel, gevogeltebouillon, groene currypasta, kerrieblad, kippenbouillon, kokosmelk, nuoc mam, palmsuiker en pandanblad

Soort:
bouillon
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Droge gemalen chutney

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, curryblaadjes, gedroogde kokosnoot, gedroogde rode peper, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cucumber Black-Eyed Pea Salad

Ingrediënten:
asafoetida, bruin mosterdzaad, chana dal, citroensap, gedroogde rode chilipeper, groene thaise chilipeper, kerrieblad, kokosnoot, kokosnootolie, komijn, komkommer, uradbonen en zwarte oogbonen

Soort:
salade
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Sambhar masala

Ingrediënten:
arhar dal, chana dal, curryblaadjes, fenegriekzaad, gedroogde rode peper, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kurkumapoeder, maanzaad, mosterdzaad, toor dal, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Kikkererwtenchutney

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, curryblaadjes, gember, groene peper, kokosnoot, koriander, limoensap, mosterdzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gemalen-specerijenmengsel

Ingrediënten:
asafoetida, curryblaadjes, gedroogde rode peper, knoflookpoeder, komijnzaad, korianderzaad, urad dhal, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Yoghurtchutney

Ingrediënten:
chana dal, curryblaadjes, gedroogde rode peper, gember, groene peper, kokosnoot, limoensap, mosterdzaad, natuuryoghurt, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Knoflookchutney

Ingrediënten:
curryblaadjes, gedroogde rode peper, gemalen fenegriek, knoflook, limoensap, mosterdzaad, rood chilipoeder, sesamolie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Pittig mengsel voor tamarinderijst

Ingrediënten:
arhar dal, chana dal, curryblaadjes, gedroogde tamarinde, groene peper, pinda's, rode peper, sesamzaad, toor dal, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Tamarinde-korianderchutney

Ingrediënten:
asafoetida, curryblaadjes, gedroogde rode peper, groene peper, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, palmsuiker, tamarinde-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Zoete groene-mangochutney

Ingrediënten:
chilipoeder, curryblaadjes, fenegriekzaad, gedroogde rode peper, gember, groene mango, kruidnagel, kurkuma, mosterdpoeder, mosterdzaad, poedersuiker, sesamolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kerala Curry Sauce

Ingrediënten:
gember, ghee, groene kardemompeul, groene thaise chilipeper, kaneel, kerrieblad, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, kruidnagel, laurier, sjalot, steranijs en zwarte peperkorrels

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Pittig linzenpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, curryblaadjes, gedroogde kokosnoot, gedroogde rode peper, ghee, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mosterdzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Pindachutney

Ingrediënten:
asafoetida, curryblaadjes, gedroogde kokosnoot, gedroogde rode peper, groene peper, komijnzaad, pinda's, tamarinde, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gemberchuntney

Ingrediënten:
asafoetida, bruine basterdsuiker, curryblaadjes, gedroogde rode peper, gember, knoflook, komijnzaad, mosterdzaad, palmsuiker, sesamolie, tamarinde-extract en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Egyptische linzenchutney

Ingrediënten:
asafoetida, curryblaadjes, gedroogde kokosnoot, gedroogde rode peper, knoflookpasta, komijnzaad, korianderzaad, masoor dal, mosterdzaad, tamarinde-extract, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kalebas India

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, curryblaadjes, gele linzen, kalebas, knoflook, olie, rode pepers, sjalot, turmeriekpoeder, water en zout

Keuken:
Indiaas / Maleisisch
Soort:
vegan