Preserved Pear in Mustard Oil

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 281 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
fruit

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fourme d'Ambert met gekarameliseerde bloemkool, puree van Anjou peren en toast met Tellicherry-peper

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Puree van Anjou peren

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Anjou peren

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Salade van bietjes, Anjou peren, bietjessaus, gekonfijte walnoten en een coulis van blue apron geitenkaas

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide