Mosselnat

Alternatieve namen: mosselsap, mosselvocht en mosselwater.

Zoek naar mosselnat in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mosselnat in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mosselnat recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mosselnat:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oyster Consommé

Ingrediënten:
blanke groentefond, djeroek poeroet, galangal, geklaarde boter, gember, koriander, lente-ui, limoengras, limoensap, mosselnat, oesternat, sake en kokoswater

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Mouclade - Mosselen

Ingrediënten:
bouchot mosselen, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, kerrie, knoflook, mosselvocht en sjalotten

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Oester-champignonsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonbouillon, citroensap, eidooier, mosselwater, oesterwater, peper, slagroom, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
eierdooier, kerriepoeder, mosselen, mosselvocht, mosterd, olie, peper, selder, ui, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Waterzooi van Noordzeevis

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, cayennepeper, champignons, courgette, grietbot, kervel, koriander, langoustine, laurier, mosselen, mosselsap, olijfolie, peper, prei, room, saffraan, sint jakobsschelpen, staartvis, tijm, tong, ui, visfumet, wortel, zalm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon