Bactoferm® f-lc fermentatiestarter

Zoek naar bactoferm® f-lc fermentatiestarter in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bactoferm® f-lc fermentatiestarter in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bactoferm® f-lc fermentatiestarter recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bactoferm® f-lc fermentatiestarter:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fast-Cured Pepperoni

Ingrediënten:
allspice, bactoferm® f-lc fermentatiestarter, cayennepeper, chilipoeder, dextrose, gedestilleerd water, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, melkzuur, runderhalslap, suiker, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Saucisson Sec

Ingrediënten:
bactoferm® rm52 frementatiestarter, dextrose, gedestilleerd water, hazelnoot, insta cure® 2, knoflook, synthetisch worstvel, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [3]:

Cromesquis

Ingrediënten:
broodkruim, crème fraîche, ei, eidooier, foie gras van eend, frituurvet, gelatine, gellan, iota carrageen, rode port, truffeljus, ultra sperse 3®, zout en zwarte truffel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
ascorbinezuur, calciumgluconaat, kelcogel f, mangosap, natriumhexametafosfaat en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kecapsaus

Ingrediënten:
gellan, kippenbouillon, kokosmelk en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rijstcrème

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gellan, gemberwortel, kokosmelk, pandanrijst, vissaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Duits
Soort:
condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Bijgerecht uit Mas is meer:

Crème van kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, gellan, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, peper, poudre du vent, ui, wildjus, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma 1 notitie

Recept uit Noma:

Rendiervlees met knolselderij en wildekruidengelei

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, bloem, boter, daslookkappertjes, dragon, fluitenkruid, gellangom, hooi, kippengelei, mineraalwater, peterselie, rendierlende, rendierschouder, room, selderijknol, sjalotjes, venkelzaad, water, zevenblad, zoethout en zout

Soort:
vlees / wild
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Roomijs van aardperen

Ingrediënten:
aardperen, appelbalsamico, appelsap, bloem, boter, bruine boter, bruine suiker, citroensap, dextrose, donker moutmeel, druivenpitolie, gellan, guargom, invertsuiker, majoraan, melk, melkpoeder, mout, room, suiker, tijm, topas-appel, witte wijn en zout spek

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ijs
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Almond Polenta

Ingrediënten:
arachideolie, amandelmeel, hazelnootpoeder, kippenfond, n-zorbit m®, ultra sperse 3® en xanthaangom

Soort:
noten