Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Midye tava - Mosselen à la Bosporus met tamara
- Ingrediënten:
- bier, blauwe mosselen, bloem, ei, tamarasaus, kikkererwtenmeel en plantaardige olie
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Blauwe mosselen wordt beschouwd als mosselen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met blauwe mosselen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient blauwe mosselen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Recept uit delicious. magazine - 2010-11:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-01: