Piet Devriendt - Mosselen

Mosselen

Een boek van Piet Devriendt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mosselen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied. - In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. ‘Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken