Tijgergarnalen

Tijgergarnalen wordt beschouwd als reuzengarnaal.

Alternatieve naam: tijgergarnaal.

Zoek naar tijgergarnalen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tijgergarnalen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tijgergarnalen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tijgergarnalen:

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Grote sushirollen futomaki

Ingrediënten:
eieren, gedroogde pompoen, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiitake, spinazie, tijgergarnalen, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Sushi in een kom edomae chirashi-zushi

Ingrediënten:
gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, komkommer, mirin, octopus, pijlinktvis, japanse ingelegde gember, tarbotfilet, tijgergarnalen, tonijn, wasabipasta en zalm

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen met sinaasappel

Ingrediënten:
mayonaise, mosterd, mosterdzaadjes, sinaasappelen, sinaasappelsap en tijgergarnalen

Soort:
hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Carpaccio van tijgergarnalen

Ingrediënten:
chilipuree, clementine, grapefruit, limoen, rocoto peper, sinaasappel, tijgergarnalen en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Viscocktail

Ingrediënten:
cocktailsaus, dille, gerookte vis, kerstomaat, mosselen, sla, tijgergarnalen en vetstof

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken garnalen - oedang goreng

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, jumbogarnalen, reuzengamba's, tijgergarnaal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettebloemen

Ingrediënten:
courgettebloemen, eierdooiers, nootmuskaat, peper, room, tijgergarnalen en zout

Soort:
hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnaalsalade

Ingrediënten:
avocado, citroen, knoflook, maïs, palmharten uit blik, taugé, tijgergarnalen en vinaigrette

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalen Met Oosterse Groenten & Noedels

Ingrediënten:
gember, kokosolie, lente-uitjes, limoen, paksoi, palmsuiker, tijgergarnalen, rijstnoedels, rode chilipeper, sesamzaad, sugarsnaps, tamari en knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiermie, filodeeg, gembersiroop, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, oestersaus, sesamolie, spinazie en tijgergarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen in filodeeg

Ingrediënten:
eierdooiers, filodeegvellen, knoflook, korianderpoeder, maïsolie, oestersaus, peper, sojasaus en tijgergarnalen

Soort:
hapjes
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pad Thai met garnalen & tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese bieslook, gedroogde chilivlokken, gedroogde garnalen, gele peper, ei, limoenen, munt, palmsuiker, pinda’s, radijs, tijgergarnalen, rijstnoedels, sjalotjes, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum, vissaus en wittewijnazijn