Tijgergarnaalstaarten

Tijgergarnaalstaarten wordt beschouwd als tijgergarnalen.

Zoek naar tijgergarnaalstaarten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tijgergarnaalstaarten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tijgergarnaalstaarten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tijgergarnaalstaarten:

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Binnenste-buiten-sushi uramaki

Ingrediënten:
bloem, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse rijstazijn, nori-zeewier, sesamzaad, tijgergarnaalstaarten en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Handgevormde sushi nigiri

Ingrediënten:
basilicum, dashi-bouillon, eieren, gezuurde rijst, ingelegde gember, inktvis, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiso-bladen, tijgergarnaalstaarten, tonijn, wasabi, zalm, zeebrasem en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen met sinaasappel

Ingrediënten:
mayonaise, mosterd, mosterdzaadjes, sinaasappelen, sinaasappelsap en tijgergarnalen

Soort:
hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Carpaccio van tijgergarnalen

Ingrediënten:
chilipuree, clementine, grapefruit, limoen, rocoto peper, sinaasappel, tijgergarnalen en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken garnalen - oedang goreng

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, jumbogarnalen, reuzengamba's, tijgergarnaal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Viscocktail

Ingrediënten:
cocktailsaus, dille, gerookte vis, kerstomaat, mosselen, sla, tijgergarnalen en vetstof

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren