Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Fettucine van warme visbouillon met basilicumolie en steenzout of truffelzout
- Ingrediënten:
- basilicumolie, gellangom, safraandraadjes, steenzout, truffelzout en visconsommé
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Truffelzout wordt beschouwd als zout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met truffelzout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient truffelzout:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Snack of tussendoortje uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wateetons:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wateetons:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Salade:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit De Shanghai-keuken: