Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Fettucine van warme visbouillon met basilicumolie en steenzout of truffelzout
- Ingrediënten:
- basilicumolie, gellangom, safraandraadjes, steenzout, truffelzout en visconsommé
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Truffelzout wordt beschouwd als zout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met truffelzout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient truffelzout:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wateetons:
Recept van Wateetons:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Snack of tussendoortje uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Salade:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / nagerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Margriet kookboek: