Tranches de jambon en pipérade - Met tomaten, uien en paprika gebakken plakken ham

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 431 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Digestief: Drankje om een dode opnieuw tot leven te wekken

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Rauwe tong met cayennepeper

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Schaaldierensaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Rouille

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon