Sauce suprème - Roomsaus o.b.v. velouté

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 87 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blanquette d'agneau - Gestoofd voorjaarslam met uien en champignons

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Timbale de macaroni - Warme macaronipudding

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Veau prince Orloff - Met uien en champignons gegratineerd kalfsvlees

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Sauce Parisienne (Sauce Allemande) - Parissienesaus (Duitse saus)

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken