Tomatensaus bij gevulde kool

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 643 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Braised Sauerkraut

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Friese boerenkool

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept Lodewijk 14de

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Gegrilde zalmsteak met zeezout - dos de saumon grillé au fleur du sel

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk