"Lamsbout" uit zee - gigot de mer

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 142 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergines en courgettes met parmezaan en pijnboompitten

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Zomers groenten: courgette, tomaat en aubergine

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Geroosterde trostomaatjes en andere groente

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Miso-groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër