Zeebaars uit de oven
Een recept van Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll.
Je vindt dit recept op pagina 105 in Vis en schaaldieren .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Lekker aards resultaat. Zoals vis moet zijn.
Alleen klopt de 250 ml olijfolie niet volgens mij. wordt er 25 ml bedoeld, of 50 ml? 50 ml zou voldoende moeten zijn voor 2 flinke zeebaarsen.