Zeebaars uit de oven

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 105 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Lekker aards resultaat. Zoals vis moet zijn.
Alleen klopt de 250 ml olijfolie niet volgens mij. wordt er 25 ml bedoeld, of 50 ml? 50 ml zou voldoende moeten zijn voor 2 flinke zeebaarsen.

- ongeveer 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mousselinesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bosbessenportsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Toscaanse kip

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Aardpeerbonbon

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje