Terug naar R. De Boer.

Recepten van R. De Boer

Overzicht van de recepten

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Aspergeschuim

Ingrediënten:
asperge, aspergekookvocht, basisjus, boter, crème fraîche en room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Sjalottenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bouillon, druivenpitolie, gelatine, gembersap, hazelnootolie, sherryazijn, sjalot, walnootolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zoetzuur

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rundvleesbouillon

Ingrediënten:
broeipoot, knoflook, laurier, prei, schenkel, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rood fruitmarinade

Ingrediënten:
citroenschil, dragon, geleisuiker, honing, kaneelstokje, kruidnagel, steranijs, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Pocheervocht ananas

Ingrediënten:
citroen, kruidnagel, laurier, rozemarijn, suiker, water en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Citrusblokjes/gelei

Ingrediënten:
agar-agar, citras, citroen, jus d'orange, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Schaaldierengelei

Ingrediënten:
agar-agar, schaaldierenbouillon en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisroomijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Bieslookmayonaise

Ingrediënten:
bieslook, bieslookolie, eierdooier, kappertjesvocht, mosterd, suiker, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Moes van ham

Ingrediënten:
basisjus, gelatine, geslagen room, ham en zout

Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / nagerecht uit Portfolio:

Chocoladecarre

Ingrediënten:
agar-agar, amandelpoeder, baileys, boter, chocolade, citroen, eiwit, gepofte rijst, hazelnoot, koffie, melk, poedersuiker, room, suiker, water en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Maispapier

Ingrediënten:
maïzena, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

meloentapioca

Ingrediënten:
citrusvocht, meloensap, suiker en tapiocakorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Hete bliksem (schuim)

Ingrediënten:
aardappel, appel, basisjus, boter, crème fraîche, katenspek en room

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, kappertjes, olijfolie, tomaat, zout en zwarte olijven

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Witte chocolademousse

Ingrediënten:
gelatine, grand marnier, room, suiker en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisjus

Ingrediënten:
broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Gembergelei

Ingrediënten:
agar-agar, gembersap en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Gemberkogels

Ingrediënten:
citroen, gelatine, gembergelei, gemberpulp, gembersap, geslagen room, melk, room, sesamzaad, suiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisdressing

Ingrediënten:
azijn, poedersuiker, vanillestokje, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Piccalilly

Ingrediënten:
bloemkool, kappertjesvocht, kerrie, knoflook, mayonaise, sjalot, witte wijn, zout en zure bom

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zwolse mosterdroom

Ingrediënten:
basisjus, cognac, cream sherry, crème fraîche, knoflookpuree, room, roomboter en zwolse mosterd

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Perzikgelei

Ingrediënten:
agar-agar, kappa en perzikensap

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Mosselschuim

Ingrediënten:
crème fraîche, room, roomboter, steranijs, ui, venkel, witte wijn, wortel, zeeuwse mosselen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei