Kogel van eendenlever, gevuld met appelstroop, gerold in kruim van krokante krentenwegge, ingelegde rozijntjes met appel en diksap van appel en druif

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 136 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eendenborst met appel en rijst

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Appelroomtoetje

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Op karkas gebakken duif met geroosterde appel & Limburgse appelstroopjus

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Serveersuggestie Eendenborstfilet met appeltjes en stroop