Recepten uit kooktijdschriften geindexeerd.
Recepten uit 7 jaargangen Delicious Magazine toegevoegd aan onze index.

Twee jaar geleden zijn we begonnen met het indexeren van recepten uit kookboeken. Een jaar later volgden de foodblogs en daarna ook de mogelijkheid om eigen recepten te beheren op HeerlijkZoeken. En nu maken we ons concept compleet met geindexeerde foodmagazines.

Recepten uit kooktijdschriften geindexeerd.

Dat ene vergeten recept vinden in tientallen kookboeken is al een lastige klus. Maar laat staan als je ook nog eens tientallen edities van je gewaardeerde kooktijdschriften hebt bewaard. Dat recept vind je nooit meer terug.

Geen paniek, HeerlijkZoeken comes to the rescue!

Vanaf nu kan je ook geindexeerde culinaire tijdschriften toevoegen aan je persoonlijke online boekenplank. We zijn maar eens begonnen met de afgelopen 7 jaargangen van Delicious Magazine. Er worden werkelijk prachtige kookboeken uitgegeven, maar bij Delicious kunnen ze er ook wat van hoor. Elke maand een thema met verhalen, weetjes, tips en geweldige, vooral maakbare recepten. En dan ook nog een extra kerstuitgave.

Het mooie van deze tijdschriften is dat ze zich aanpassen aan de tijd van het jaar, en dat elk jaar weer. Ik zou bijna beweren dat je geen kookboek meer nodig hebt. Maar dat doe ik natuurijk niet. Culinaire magazines zijn een perfecte aanvulling op de basis die kookboeken je geven. Je verzamelde kookboeken geven je karakter, de magazines zetten je aan tot vernieuwing en experimenteren. En vaak genoeg zitten er recepten tussen die je niet wilt vergeten. Klassiekers in spe die je vast ooit nog een keer wilt uitserveren.

Op deze pagina vind je de foodmagazines die wij in onze database hebben opgenomen. Klik op je tijdschrift naar keuze (bijvoorbeeld delicious. magazine) en selecteer vervolgens de edities die je thuis hebt bewaard en plaats deze op je digitale boekenplank zodat wij de recepten uit de edities weer kunnen toevoegen aan jouw persoonlijke register. Dit is alles dat je hoeft te doen om de recepten uit jouw bewaarde magazines terug te kunnen vinden in een handomdraai.

Delicious toch?