Bestel ingrediënten voor geselecteerde recepten direct bij Albert Heijn.

Het was al een tijdje mogelijk om recepten te organiseren in handige collecties en daar direct boodschappenlijstjes van te maken. Handig als je een menu hebt samengesteld en door de supermarkt loopt met je telefoon in de hand. Maar nu hoef je niet eens de deur meer uit en bestel je je boodschappen direct online bij Albert Heijn.

Bestel ingrediënten voor geselecteerde recepten direct bij Albert Heijn.

Stel je organiseert een uitgebreid diner voor een leuke club vrienden. Daar kan je best erg druk mee zijn. Het begint met inspiratie. Wat ga je koken? Wat is het thema? Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert?

Zoeken

HeerlijkZoeken gaat je helpen. Begin gewoon met zoeken. En tag de leukste recepten die je tegenkomt als favoriet. Neem je tijd, en ga een dag later op je gemak verder met zoeken. Op een gegeven moment heb je flink wat recepten opzij gezet en ben je klaar voor de definitieve selectie. Deze recepten zet je apart in een nieuwe collectie die je bijvoorbeeld “Vriendendiner maart 2017” noemt. Deel 1 van je culinaire missie is geslaagd.

Bestel de boodschappen online

Nu de boodschappen nog. Geen probleem. Ga naar de collectie door in het menu te klikken op ‘Recepten’. Kies daar je eerder gemaakte collectie en je ziet naast de geselecteerde recepten een automatisch gegenereerd boodschappenlijstje met alle ingrediënten die nodig zijn voor je menu. En onder dat lijstje een AH-blauwe knop om deze ingrediënten direct online te bestellen op de website van Albert Heijn.

Mooi toch? Superblij zijn wij met deze samenwerking met Albert Heijn! Kunnen we ons weer helemaal op het koken concentreren…