Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels: