98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebladpeterseliebloemkoolbotercayennepepercitroenraspeieidooiereiwitfrituuroliegeklaarde boterkaneelmelknootmuskaatolieolijfoliepankopeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikeruizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kalkoenschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalkoenborst, matsemeel, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Koude gebakken vis

Ingrediënten:
bloem, bot, citroen, ei, heek, heilbotmoot, kabeljauwmoot, matsemeel, paneermeel, plantaardige olie, schelvismoot, schol, tong en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Pompoenballetjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, bloem, butternutpompoen, citroen, garam masala, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, komkommer, lente ui, olijfolie, paneermeel, slablaadjes en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

(snelle) plumpudding

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, brandy, bruine basterdsuiker, citroen, dadels, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, krentjes, nootmuskaat, paneermeel, rozijnen, speculaaskruiden, stroop, sukade en wittebroodkruim

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgette

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, courgette, ei, frituurolie, paneermeel, pesto, ranch dressing met kerrie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicumdipsaus, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige misodipsaus, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, zeewiermayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bakbanaan

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pindasaus, tahinsaus, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, indiase zachte groene chilisaus, knolselderij, paneermeel, peterseliepesto, peterseliepuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pastinaak, pindasaus, tahinsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde gele pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chili-yoghurtsaus, citroen, echte ranchdressing, ei, frituurolie, gele pompoen, paneermeel, salsa crudo, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, zoete aardappel, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling uit Meetjesland

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, cognac, kerriepoeder, oesterzwammen, olijfolie, paling, paneermeel, peper, peterselie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Platte-kaasballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroen, eieren, gemalen amandelen, gist, griessuiker, paneermeel, platte kaas, rozijnen en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, cognac, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, sjalot, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Koolrabischnitzel met vulling van ham

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, gedroogde tomaat in olie, geklaarde boter, koolrabi, munt, ongerookte rauwe ham, paneermeel, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut met granen

Ingrediënten:
bloem, boter, butternutpompoen, citroen, ei, gemalen gerst, gemalen haver, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan met kokos

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, citroen, ei, kokosrasp, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Tropisch
Soort:
fruit / vegetarisch
Haal meer recepten op...