36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelandijviearachideoliebloemkoolboerenkoolbruine basterdsuikercitroensapgembergroene koolkomkommerlente-uilimoensapmuntolijfoliepeterselierode paprikarode uirode wijnazijnrucolasjalotsojasaussperziebonenwitte koolwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Maïssalade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, knoflook, koriander, maiskolven, mayonaise, munt, olijfolie, rode chilipepers, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, citroensap, croutons, knoflook, krenten, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rode wijnazijn, rozijnen, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Escabeche van groenten - escabeche of vegetables

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, extra vierge-olijfolie, jalapeñopeper, jicama, knoflook, laurierblad, marjolein, oregano, tijm, ui, witte azijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met sla

Ingrediënten:
chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, friséesla, gember, japanse mosterdsla, knoflook, lente-ui, maïsolie, mesclun, mungbonen, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, sjalot, sojabonen, sojasaus, tatsoi en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Auberginesalat / Auberginesalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, aubergine, citroensap, groene bonen, groente, guarpitmeel, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnappelpitten, rode paprika, sinaasappelsap, sjalot, tijm, tomaten, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met sla

Ingrediënten:
citroensap, favabonen, friséesla, gigantebonen, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, munt, olijfolie, rode ui, romainesla, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met sla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, friséesla, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, rozemarijn, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Recept uit Thug kitchen feestvoer:

BBQ-bonen-burgers met selderijzaadsalade

Ingrediënten:
aromapoeder, bakspray, broodje, broodkruim, courgette, druivenpitolie, kidneybonen, knoflook, kool, lente-ui, olijfolie, rijstazijn, selderijzaad, sojasaus, ui, vloeibare rook, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tabouleh in vier seizoenen - winter

Ingrediënten:
bloemkool, bosui, granaatappeldressing, granaatappelpitten, jonge venkelknol, kaneel, knoflook, radicchio, roodlof, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch