80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembruine basterdsuikercitroensapeigemberpoederketjapkipfiletkippenbouillonknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelpeperpreisambal oeleksesamzaadsojasaussuikeruiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Bapi pangang

Ingrediënten:
atjar tjampoer, bosui, boter, bruine suiker, citroensap, doorregen varkenslap, gemberwortel, goela djawa, hot ketchup, ketjap manis, knoflook, maïzena, sambal, sereh en ui

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Teriyaki van eendeborst

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eendenborst, gemberwortel, limoensap, medium sherry, olie, rettich, sojasaus, waterkers en witte wijnazijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Pie met kip

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gember, kippenbout, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, prei, quatre épices, rode peper, sojasaus en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met kip en ananas

Ingrediënten:
ananasschijven op siroop, bakgember, boter, diepvriesdoperwtjes, doperwt, gefruite uitjes, ketjap manis, kipfilet, macaroni, peper, radicchio, roodlof, umer en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met gemarineerde speklapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, ei, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, knoflookpoeder, laurierblad, mon chou, olie, paneermeel, peper, rode ui, sojasaus, speklap, tagliatelle, verse bladselderij, verse peterselie, roomkaas en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Thaise crêpes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, eieren, gemberpoeder, honing, ijsbergsla, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, limoensap, munt, ossenhaas, rode chilipeper, sesamzaadjes, sojasaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gekruide kippelevers - semoer ati boekit besi

Ingrediënten:
arachideolie, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, kerrie, ketjap benteng manis, kippenlever, knoflook, melk, prei, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Kipgerecht met kippelevers en verse vruchten - goelai ajam Cameron

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenlever, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, lychee, melk, milde kerrie, peper, sambal oelek, sinaasappel, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 3 - bahmi djawa 3

Ingrediënten:
boter, chinese kool, chinese mie, djahé, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, mager geitenvlees, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde of gesmoorde kip 2 - ajam smoor 2

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, geklaarde boter, gemberwortelpoeder, ghee, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, laos, peper, peterselie, rode spaanse peper, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip op Balinese wijze - ajam Bali

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, geklaarde boter, gemberwortel, ghee, goela djawa, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...