Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Ganzenbloemrollen met duizend vellen
- Ingrediënten:
- gekroonde ganzenbloem, sesamolie, stevige tofu en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sesamolie, ei, gember, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, olie, peper, sambal oelek, sesamzaad, sojasaus, stevige tofu, suiker, taugé, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / lunch uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / lunch uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: