230 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebroccolicitroengrasgroentebouillonkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmirinolieolijfoliepaksoipepersesamoliesesamzaadsojasaussuikertaugéuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Noedelsoep voor hunkeraars

Ingrediënten:
baby-paksoi, dashi, donkerbruine basterdsuiker, gember, kippenbouillon, koriander, shiitake, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, taugé en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Boeddhistische "gebraden eend"

Ingrediënten:
bakolie, gedroogde shii-takes, gember, lichte sojasaus, paddenstoelen, shaoxingwijn, suiker, tofuvellen en wortel

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Vulling voor achtschatten-kalebaseend

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese gepekelde ham, donkere sojasaus, gedroogde shii-takes, gember, groene sojabonen, kipfilet, kleefrijst, lente-ui, lichte sojasaus, lotuszaden, spaanse gepekelde ham en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Jook

Ingrediënten:
donkere sesamolie, gember, pinda, koriander, kortkorrelrijst, lente-ui, shiitake, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Klassieke helder gestoomde Reeves elft

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, chinkiangazijn, darmvlies, gedroogde shii-takes, gefermenteerde kleefrijst, gember, hilsa, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, reeves elft, shaoxingwijn, spaanse gepekelde ham, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:

Kip en misosoep

Ingrediënten:
babymais, gember, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, shiitake, sugar snaps en witte miso

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Ban li shao ji - Gestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, kippendijen, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn, voorgekookte kastanjes en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Grote sushirollen futomaki

Ingrediënten:
eieren, gedroogde pompoen, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiitake, spinazie, tijgergarnalen, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Ketchup

Ingrediënten:
allspice, champignons, dark ale, foelie, gember, gedroogde shiitake, gevriesdroogde koffiepoeder, honing, knoflook, mierikswortel, molasse, moutazijn, moutsiroop, olijfolie, paddestoelenbouillon, rietsuikerazijn, ui, vissaus, xanthaangom en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing zheng xian yu - Helder gestoomde zeebaars

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, chinkiangazijn, gedroogde shii-takes, gefermenteerde kleefrijst, gember, kippenbouillon, kippenolie, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, shaoxingwijn, spaanse gepekelde ham, witte peper, zeebaars en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Haal meer recepten op...