Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daging manis (Gekruid zoet varkensvlees)
- Ingrediënten:
- ketjap, ketoembar, knoflook, margarine, olie, sambal oelek, ui, varkensvlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gember, ketjap, knoflook, komkommer, koriander, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit NAJAT:
Recept van Beproefd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe te eten: