Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Sweet Food Lovin: