Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met zeekat
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bottarga, cognac, fusilli, inktvis, knoflook, laurier, linguine, macaroni, margarine, mossel, mosselvlees, olijfolie, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: