Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, prei, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vet, vis, water, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Plenty:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: